bigstock-Wellness-Products-82829291

Body Choco Therapy

Σοκολατοθεραπεία
50' // 30€

Το πρωτόκολλο ορίζει ολική απολέπιση του σώματος, εφαρμογή της σοκολατοθεραπείας με ειδικές τεχνικές μασάζ. Η σοκολάτα, εκτός από τις ωφέλιμες βιταμίνες και τις αντιοξειδωτικές δράσεις, βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, το κακάο διεγείρει την παραγωγή και την έκκριση ενδορφινών που ενεργοποιούν την φυσική διαδικασία μείωσης του λίπους

bigstock-Top-View-Girl-Cosmetologist-Ar-249480820

Diamond Dermabrasion

Δερμοαπόξεση
Διαφέρει // από 20€

Η δερμοαπόξεση με διαμάντια απομακρύνει με ήπιο τρόπο τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα κάνοντας έναν βαθύτερο καθαρισμό του δέρματος με ορατή μείωση της λιπαρότητας. Επιπλέον,  βοηθάει: 1) στη λεύκανση των δυσχρωμιών (πανάδες και κηλίδες), 2) στην ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος με τη δημιουργία νέου κολλαγόνου της επιδερμίδας και τέλος 3) στη βελτίωση της ροής της λέμφου συμβάλλοντας στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος  επομένως και στην σταδιακή μείωση της κυτταρίτιδας.

bigstock-Body-Cavitation-Treatment-Ult-249344911

Body Mesotherapy

Μεσοθεραπεία Σώματος
45’ // 40€

Η μεσοθεραπεία είναι η μεταφορά ουσιών κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα, με ταυτόχρονη ψύξη των σημείων όπου εφαρμόζεται η θεραπεία με σκοπό την ανανέωση και τη βελτίωση του δέρματος. Η διείσδυση των ουσιών (βιταμίνες A, B, C, D, E, αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ) γίνεται με τη βοήθεια μικρορευμάτων. Ανάλογα με το εξατομικευμένο στόχο (αδυνάτισμα ή και μείωση της κυτταρίτιδας) επιλέγεται και το αντίστοιχο μίγμα ουσιών. Η εφαρμογή αυτής της θεραπείας στο σώμα αποτελεί ίσως την ιδανική μέθοδο για ενυδάτωση, τόνωση, λάμψη του δέρματος και λείανση των λεπτών γραμμών. Επίσης, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται στο λαιμό, στα χέρια και στο ντεκολτέ. Η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία της κυτταρίτιδα και τη μείωση πόντων στο σώμα, χωρίς καθόλου πόνο και ελάχιστο ερεθισμό.

bigstock--152423720

Body Roller Needling

Skin Derma Roller
45' // 40€

Θεραπεία με χρήση του skin derma roller μειώνοντας τις ουλές, τις ραγάδες, τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τη χαλάρωση του δέρματος του σώματος. Το skin derma roller έχει μικρές βελόνες-ακίδες μήκους 3mm εξασφαλίζοντας την βαθιά και άμεση απορρόφηση των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία.

shutterstock_402818932

Body Tripple Action

Συνδιαστική Θεραπεία Αδυνατίσματος
50' // 30€

Θεραπεία για τη μείωση πόντων και της κυτταρίτιδας, χρησιμοποιώντας δραστικές ουσίες και φύκια από την νεκρά θάλασσα. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει καθοριστικά την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα, μειώνει το τοπικό πάχος και την χαλάρωση του δέρματος συμβάλλοντας στην σύσφιξη αυτού.

bigstock-Body-Shaping-Thigh-Firming-T-273739099

Ionization Hydrating

Θεραπεία Ενυδάτωσης με Ιονισμό 50' // 40€

Αυτή η θεραπεία παρέχει βαθιά ενυδάτωση, ευεξία και χαλάρωση σε ολόκληρο το σώμα, εφαρμόζοντας ορό που χάρη στον ιονισμό, μηχάνημα με την βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος, βοηθά τις ενυδατικές ουσίες να διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

bigstock-Skin-Care-Close-up-Of-Beautif-280516753

Ultrasonic Therapy

Υπέρηχος με σπάτουλα
50’ // 40€

Η δερμοαπόξεση με τη σπάτουλα υπερήχων είναι μία επαναστατική συσκευή όπου χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, προσφέρει αναζωογόνηση και ανανέωση του σώματος καθώς και βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. H ειδική της κεφαλή χρησιμοποιείται με δύο τρόπους:

H μία πλευρά της σπάτουλας χρησιμοποιείται για απολέπιση απομακρύνοντας το σμήγμα, τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, βελτιώνει ορατά σημάδια, λεκέδες, το άτονο και θαμπό δέρμα.

Από την άλλη πλευρά της σπάτουλας διευκολύνεται η διείσδυση ουσιών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, χάρη στην τοπική αύξηση της θερμοκρασίας που δημιουργείται. Έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη ενυδάτωση του δέρματος, η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμβάλλοντας θετικά στο μεταβολισμό.

bigstock-Body-Cavitation-Treatment-Ult-249344911

Cavitation

Cavitation
40' // 40€

Η θεραπεία cavitation στοχεύει στη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου της σπηλαίωσης. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, όπου με τη βοήθεια των υπερήχων δημιουργούνται φυσαλίδες υπό πίεση μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων άρα και τη μείωση του λίπους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Συνδυάζεται με RF, Lipo laser. Συχνότητα 1-2 φορές/εβδομάδα.

rf somatos

Rf

Rf Ραδιοσυχνότητες 40' // 40€

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Στοχεύει στη σύσφιξη του δέρματος του σώματος, αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση λόγω της απώλειας βάρους. Επιπλέον βοηθάει στη μείωση του τοπικού πάχους, τη βελτίωση της υφής του δέρματος (κυτταρίτιδα). Το RF με πολυπολικές ραδιοσυχνότητες μεγιστοποιεί τη διέγερση των ινοβλαστών με αποτέλεσμα τη διπλάσια παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης έναντι των συνηθέστερων RF. Συνδυάζεται με cavitation, vacuum, lipo laser.Συχνότητα 1-2 φορές / εβδομάδα.

vacum rf

Rf Vacum

Rf Vacum
40’ // 40€

Είναι μία σύνθετη θεραπεία που συνδυάζει τα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων (RF) και την ενδοδερμία (Vacuum).Πρόκειται για ενδοδερμικό μασάζ μέσω της αναρρόφησης που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος. Στοχεύει στην αποβολή των τοξινών, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και τη σφριγηλότητα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος (κυτταρίτιδα). Συνδυάζεται με cavitation και lipo laser. Συχνότητα 1-2 φορές/εβδομάδα.

Lipolazer

Lipo Laser

LipoLaser
40' // 40€

Το lipo laser είναι ένα νέας γενιάς διοδικό laser όπου στοχεύει στη ρευστοποίηση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Το laser παράγει μία θερμαντική και μηχανική επίδραση η οποία διεγείρει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα τη διάσπαση τους. Στη συνέχεια αφομοιώνονται και αποβάλλονται από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος. Συνδυάζεται με RF, cavitation και vacuum. Συχνότητα 1-2 φορές/εβδομάδα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με αναπροσαρμογή στο κόστος και την διάρκεια.

Η διάρκεια και το κόστος κάποιων θεραπειών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται είναι μίας χρήσης και όλα  τα εργαλεία αποστειρώνονται και κλιβανίζονται στις υψηλότερες θερμοκρασίες

Απολαύστε θεραπείες
& υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές!

Εδώ θα βρίσκετε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες & θεραπείες.

ornament-black-01
Τηλέφωνο & E-mail
+30 210 28 19 539

info@momarbeautyhall.gr

Διεύθυνση

Αντιγόνης 42,
Νέο Ηράκλειο Αττικής
14122, Αθήνα

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ: Κλειστά
ΤΡΙ - ΠΑΡ: 10.00 - 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00 - 15.00
ΚΥΡΙΑΚΗ: Κλειστά
(Κατόπιν Ραντεβού)