bigstock-Spa-concept-Bottle-with-laven-158032163

Relaxing

Χαλαρωτικό
45' // 25€

Ειδικές τεχνικές μάλαξης που προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση, προάγοντας την απόλυτη αρμονία σώματος και μυαλού.

bigstock-Spa-Collage-Dayspa-concept-12573758

Lymphatic

Λεμφικό
30’ // 30€

Αυτό το μασάζ αποτελείται από ειδικές τεχνικές με σκοπό τη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, δηλαδή διέγερση των λεμφαδένων ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού. Με το λεμφικό μασάζ ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλονται οι τοξίνες. Εντείνει το μεταβολισμό και ενισχύει τη λιπόλυση. Αποσυμφορεί τα οιδήματα και όταν γίνεται συστηματικά βοηθάει στην αποκατάσταση της κυτταρίτιδας. Γενικότερα, το λεμφικό σύστημα κινείται παράλληλα με το φλεβικό σύστημα υποβοηθώντας το σε όλες τις λειτουργίες του.

bigstock-Young-beautiful-pregnant-woman-188806027

Pregnancy

Μασάζ για Εγκύους
30’ // 30€

Μασάζ με απαλούς χειρισμούς, ειδικές τεχνικές και  μαλάξεις που ανακουφίζουν την έγκυο και ηρεμούν το έμβρυο. Με τη βοήθεια του μασάζ μειώνεται το άγχος, το στρες, ο πόνος και βελτιώνεται ο ύπνος.

bigstock-Massage-of-woman-in-spa-salon--170714465

Cellulite

Κυτταρίτιδας
30' // 30€

Έντονο μασάζ για την  αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Η κυτταρίτιδα είναι η συγκέντρωση υποδόριου λίπους μέσα στο συνδετικό ιστό, που εκδηλώνεται τοπικά με πτυχώσεις και οζίδια στο δέρμα. Υπάρχουν 3 στάδια κυτταρίτιδας: 1) η κυτταρίτιδα δεν είναι ορατή αλλά φαίνεται μόνο όταν ασκείται πίεση στο δέρμα 2) η κυτταρίτιδα είναι εμφανής μόνο σε ξαπλωμένη θέση 3) η κυτταρίτιδα είναι ορατή σε όρθια και σε ξαπλωμένη θέση. Ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας ορίζεται ο αριθμός των εφαρμογών (1 έως 2 φορές την εβδομάδα) για την εμφανή μείωση της αλλά και τη συντήρηση αυτής. Χρησιμοποιείτε ειδική θερμαντική κρέμα όπου σε συνδυασμό με ειδικές μαλαξεις με βεντούζες σιλικόνης επιτυγχάνεται ταχύτερο αποτέλεσμα.

bigstock-Pretty-woman-receiving-a-thera-30153149

Hot Stones

Ηφαιστιογενείς Πέτρες
50’ // 40€

Είναι μια δημοφιλής θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι ηφαιστιογενείς πέτρες ζεσταίνονται και τοποθετούνται στα σημεία chakra του σώματος, σε συνδυασμό με τις ειδικές τεχνικές του μασάζ και τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων προσφέρουν: 1) μυϊκή χαλάρωση, 2) μείωση του στρες, 3) διέγερση του λεμφικού συστήματος, 4) ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής οξυγόνου, 5) εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας στο σώμα,  6) ανακούφιση από τους πόνους (αρθριτικά και ισχιαλγίες) και 7) καταπολέμηση της αϋπνίας.

shutterstock_167499596

Candle

Μασάζ με κερί
45’ // 32€

Μασάζ με κερί από 100% φυσικά έλαια σόγιας και λάδι καρύδας, εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια Monoi Ταϊτής® (Λουλούδι που φύεται στην περιοχή της Ταϊτής και αποτελεί το μυστικό της διάσημης ομορφιάς των γυναικών της περιοχής). Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, θρέφει την επιδερμίδα και αναζωογονεί καθώς αποβάλλει την ένταση και το στρες.

iStock_000057345660_Full-1024x683

Lomi Lomi

Χαβανέζικο Λόμι Λόμι
45' // 40€

Σε αυτό το μασάζ ο θεραπευτής χρησιμοποιεί πήχεις, παλάμες και δάχτυλα με συνεχείς κινήσεις που δίνει την αίσθηση πολλών χεριών πάνω στο σώμα. Δρα ευεργετικά στο μυϊκό, λεμφικό, ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα καθώς και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

bigstock-Deep-tissue-massage--78157139

Deep Tissue

Αθλητικό Μασάζ
45’ // 45€

Είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών. Πρόκειται για τεχνική μασάζ που δουλεύει στα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού. Οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που έχουμε προέρχονται από κάποιες κρυμμένες μυϊκές ομάδες του σώματος (triggerpoints) κάτω από μεγαλύτερες. Η συγκεκριμένη τεχνική στοχεύει στην ίαση των συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων.

104112688-GettyImages-503028251

Indian

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής
30’ // 20€

Ήπιες μαλάξεις στο κεφάλι, στον αυχένα και την πλάτη. Οι τεχνικές με τις πιέσεις με τα δάχτυλα και με τους αντίχειρες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζουν τους ώμους και τον αυχένα καθώς επίσης βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα σε ημικρανίες και πονοκεφάλους.

Thyme essential oil. Bottles with extract, fresh green plant leaves. Aromatherapy treatment. Botanic Spa.

Aromatherapy

Αιθέρια Έλαια
45' // 32€

Χαλαρωτικό μασάζ με τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και των βοτάνων που χαρίζουν ευεξία καθώς έχουν πολλές ευεργετικές δράσεις. Τα αιθέρια έλαια διεισδύουν μέσω του δέρματος στον οργανισμό (μέσω του μασάζ), ενεργοποιώντας τις απαραίτητες χημικές διεργασίες και στο τέλος αποβάλλονται καθώς έχει ολοκληρωθεί η ευεργετική τους δράση.

bigstock-Close-Up-Of-Hands-Doing-Foot-R-273591118

Reflexology

Ρεφλεξολογία
Η διάρκεια διαφέρει
από 5€

Θεραπευτικό μασάζ που εφαρμόζεται στην περιοχή των πελμάτων, όπου καταλήγουν 7200 νευρικές απολήξεις από όλο το σώμα. Στο πέλμα καθρεφτίζονται όλα τα όργανα και τα σημεία του ανθρώπινου σώματος. Ασκώντας πιέσεις σε αυτά τα  σημεία του πέλματος προκαλούμε ευεργετικές αντιδράσεις στα όργανα και τα σημεία του σώματος που χρειάζονται ίαση.

shutterstock_247666432

Momar

Momar Μασάζ
50’ // 50€

Πρόκειται για ένα συνδυασμό τεχνικών μάλαξης για όλο το σώμα και προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται εκτεταμένη χρήση τεχνικών Lomi-Lomi, ρεφλεξολογίας, ινδικού μασάζ κεφαλής σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Το μασάζ αυτό συνδυάζει τα οφέλη της κάθε τεχνικής με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται βαθιά αναζωογόνηση, τόνωση, ευεξία και χαλάρωση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με αναπροσαρμογή στο κόστος και την διάρκεια.

Η διάρκεια και το κόστος κάποιων θεραπειών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται είναι μίας χρήσης και όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται και κλιβανίζονται στις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Απολαύστε θεραπείες
& υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές!

Εδώ θα βρίσκετε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες & θεραπείες.

ornament-black-01
Τηλέφωνο & E-mail
+30 210 28 19 539

info@momarbeautyhall.gr

Διεύθυνση

Αντιγόνης 42,
Νέο Ηράκλειο Αττικής
14122, Αθήνα

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ: Κλειστά
ΤΡΙ - ΠΑΡ: 10.00 - 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00 - 15.00
ΚΥΡΙΑΚΗ: Κλειστά
(Κατόπιν Ραντεβού)